Over ons

Welkom in onze prachtige showroom

We zijn er trots op ons werk te tonen. Deze projecten zijn gemaakt met de laatste technieken. Onze manier van bouwen garandeert kwaliteit voor vele jaren

We love design, dit is wat ons drijft.

Hagen Keuken en Interieurs is al 17 jaar actief. Sinds het begin ligt de focus op het aanbieden van maatwerk oplossingen voor Particuliere en Commerciële projecten.

We zijn begonnen met het maken en leveren van maatwerk keukens en later is dit uitgegroeid naar interieurbouw. Van badkamer meubels tot inbouwkasten tot complete winkel, woning  en kantoor inrichtingen.

Ervaring

Ons geweldige team! 

Eigenaar /Ontwerper
Milco Hagen

Milco Hagen

Adviseur/Stylist
Agnes Havenaar

Agnes Havenaar

Chef Werkplaats
Toby van Bemmelen

Toby van Bemmelen

Allround Meubelmaker
Dennis van den Ende

Dennis van den Ende

Meubelmaker
Maarten van Alphen

Maarten van Alphen

Welkom!

Prachtige Showroom in Soesterberg

Na 17 jaar zijn we sinds kort neergestreken in het mooie Soesterberg. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het optimaal inrichten van onze werkplaats zodat we de groei die we doormaken kunnen verwerken.

Tevens wordt er hard gewerkt om de laatste hand te leggen aan onze showroom waarin we doorlopend meerdere keuken opstellingen tonen en waar U de verschillende materialen kunt bekijken en aanraken.

Onze showroom biedt particulieren en architecten de ruimte om samen met onze adviseurs het project te perfectioneren. Van alle verschillende materialen zijn stalen of voorbeelden aanwezig en met onze jarenlange ervaring zijn we in staat Uw droom tot werkelijkheid om te zetten.

Bereikte Milestones waar we trots op zijn.

Milestones
1275+

Afgeronde Projecten

8000+

Koppen Koffie

17

Jaar Ervaring

400

m2 Showroom

Fijn dat we elkaar nu kennen.

Kom meer te weten over de diensten en producten die we bieden