Diensten

Maat Keukens

Maatwerk. Kwaliteit. Betaalbaar.

Onze ontwerpen zijn creatief en worden perfect uitgevoerd.

Een MaatKeuken is wat u ervan maakt. Ontdek ons enorme assortiment deuren, kleuren, werkvlakken, handgrepen, apparaten, verlichting en slimme opslagoplossingen. Samen creëren we een gepersonaliseerde keuken die volledig uniek is voor u, uw huis en uw levensstijl. Dus hoe gaat uw maatkeuken er uitzien?

Of u nu in een compact modern appartement woont, of in een landhuis we denken niet dat u gebonden moet zijn aan een bepaalde esthetiek. Er zijn hier geen harde en snelle regels, en er is voor elk wat wils. We zullen u helpen om de stijl die bij u past samen te stellen. U kunt al onze producten mixen en matchen, een individuele aanpak kiezen en een look creëren die bij u past.

De producten en accessoires die hier op onze website staan, zijn slechts een kleine selectie van wat Hagen Keukens en Interieur te bieden heeft. We ontmoeten U graag in onze inspirerende showroom in Soesterberg, waar onze deskundige ontwerpers u helpen ons complete assortiment te ontdekken en u onze prachtige keukens in het echt kunt ervaren.

Het kost niets om een ​​persoonlijk consult te hebben met een van onze ontwerpers. We schetsen samen met u de ruimte en  plannen uw keuken om u heen. We verkennen samen met u ontwerp- en lay-out ideeën, helpen u met het bekijken van voorbeelden en luisteren aandachtig voordat we al deze essentiële informatie vertalen in een keuken die perfect bij u past: een keuken op maat voor U.

Mix and Match

Kleuren Mengen.

Combineer en meng uit een breed palet van kleuren om uw eigen kenmerkende look te creëren. Van koel tot warm, zacht tot sterk. We kunnen elke kleur mengen met onze mengmachines en uw keuken of meubelstuk precies in die kleur spuiten waar u van droomt.

Waarom bezoekt u ons niet in de showroom en wellicht kunnen we wat kleuren op een staal zetten zodat u dit thuis kunt bekijken voordat u beslist.

Werkbladen.

Er is tegenwoordig een enorme keuze aan werkbladen en materialen. Van natuursteen to composiet.

Elk met zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Onderstaand een selectie van veelgebruikte materialen. Vaak verkrijgbaar in allerlei kleuren en diktes.

Wij kunnen U adviseren over welk materiaal het best bij Uw wensen en budget past.

Keramiek

Een keramisch keukenblad is favoriet. Dat komt door de vele goede eigenschappen. Een keramiek aanrechtblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is een keramisch keukenblad zeer hard en hittebestendig. Een stoer blad, volledig samengesteld uit natuurlijke materialen. Een hardgebakken keramisch keukenblad is waterdicht, kras- en vlekbestendig, lichtgewicht, gemakkelijk in onderhoud en erg hygiënisch.

Dekton®

Dekton® door Cosentino is een materiaal dat niet mag worden weggelaten uit  ons assortiment. Dekton® is het nieuwste ultracompacte oppervlakmateriaal gecreëerd door Cosentino. Dekton® is het resultaat van een versnelde versie van het natuursteenontwikkelingsproces. Het productieproces is een innovatieve mix van grondstoffen voor het maken van glas, materialen in porselein en oppervlakken van kwarts. In het hart van het proces bevindt zich de zeer geavanceerde PST-technologie (Particle Sintering Technology), die minerale deeltjes “sint” om ze samen te laten smelten en hun interne structuur te veranderen. Dit creëert een nieuwe vorm van materiaal dat wordt gecomprimeerd door extreme hitte en / of druk: Dekton®.

RVS

Roestvrijstalen werkbladen kunnen in elke afmeting en met vele opties worden gemaakt. Lengtes tot 6 meter en optische randdiktes van 12 tot 200 mm. Roestvrij staal staat bekend om zijn professionele uitstraling en hygiënische aspecten. Ook veel consumenten kiezen om deze redenen voor roestvrij staal, met extra voordelen van naadloos gelast in gootstenen, kookplaten of i-Cooking. Als aanvulling op de normale mat geborsteld afgewerkt, bieden wij ook een orbitaal gepolijst met een voorgekraste look die vingerafdrukken en [eerste] krassen minder zichtbaar maakt.

Composiet

Er zijn vele soorten composiet steen. Silestone by Arte® is bijvoorbeeld een composietsteen die tot 93% zuiver kwarts bevat. Kleine stukjes glas, spiegel, cristobaliet of granietpellets worden toegevoegd aan de mix van kwarts, hoogwaardige hars en kleurstoffen om nog meer uitstraling te verkrijgen. De natuurlijke componenten gecombineerd geven de composiet een mooie, slanke uitstraling. De textuur is zo dicht opeengepakt en slijtvast dat het de meeste soorten steen overtreft in kwaliteit en vrijwel onderhoudsvrij is. Silestone by Arte® is het eerste en enige werkblad van kwarts dat een antibacteriële bescherming biedt en voordelen biedt op het gebied van hygiëne die uniek zijn voor de markt.

quartz

Quartz

Natuurlijke kwartskristallen (93%), pigmenten en harsen worden tijdens de productie onder hoge druk geperst. De werkbladen hebben een glad, niet-poreus en grotendeels vuilbestendig oppervlak, zijn ongevoelig voor alle zure en alkalische stoffen die in het huishouden worden gebruikt. Ze zijn hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Er zijn veel kleuren en decors om uit te kiezen in diktes van 1,2 en 2, 4 en 6 cm. Achterpanelen, enkele kommen en draineeroppervlakken kunnen ook in hetzelfde materiaal worden gerealiseerd.

Graniet

Graniet is een van de grootste schatten van de natuur. Gemaakt door de verharding van lava, voortgestuwd door natuurlijke krachten. Een eeuwenoude rock met een uniek karakter. Vanwege de interne textuurvariaties van het materiaal, krijgt uw keukenwerkblad een geheel eigen look, precies zoals u het voor ogen had. Wanneer graniet wordt gewonnen, is het al miljoenen jaren oud.

Fenix

De slanke werkbladen bieden een heldere, scherpe stijl die ideaal is voor moderne keukens. Met een soepele ultramatt-textuur, een lage lichtreflectiviteit en een ongeëvenaarde kleurdiepte combineren de werkoppervlakken van Fenix ​​NTM® elegante esthetiek met ultramoderne technologische prestaties. Deze geavanceerde werkbladen zijn voorzien van nanotechnologie en acrylharsen, gehard en gefixeerd met een elektronenbundel uithardingsproces. Dit betekent dat oppervlakkige krasje kunnen worden geheeld door het gebied eenvoudig met een spons te wrijven of warmte toe te passen Deze werkbladen bieden een aangename zachte aanraking, met als bijkomend voordeel dat ze anti-vingerafdruk zijn. 

Marmer

Een marmeren aanrechtblad heeft een uitstraling die met niets te vergelijken is. Het is stijlvol en warm, een exclusieve aanwinst voor uw keuken. Hagen Keuken en Interieurs is gespecialiseerd in allerlei soorten natuursteen waarvan marmer het best wordt gekocht. Het is dé trend van dit moment, één van de populairste natuursteensoorten voor in de keuken.

Greep of Greeploos?

Grepen.

Greep of greeploos? Voor beide is iets te zeggen. De greeploze keuken is weer helemaal in momenteel. Het grootste voordeel van een greeploze keuken is dat de ruimte groter en rustiger lijkt. Daarnaast zijn de lades en kastjes zeer eenvoudig te openen, of u nu voor een greeplijst of de tip-on techniek kiest. Het ontbreken van keukengrepen zorgt echter wel voor meer vette vingers op de keukenkastjes, maar deze zijn gemakkelijk schoon te maken met een natte doek. Zeker nu er geen grepen in de weg zitten.

Niet alle materialen kunnen greeploos gemaakt worden en daarnaast zou het wat saai zijn als elke keuken greeploos moet zijn. Daarom bieden we het grootste grepen assortiment voor elke look en elke functie. Van klassiek eenvoudig tot industrieel en modern. Ontdek ons volledige assortiment grepen in de showroom.

One Stop Shop voor al uw

Apparatuur.

De techniek vliegt vooruit. Afzuiging direct uit Uw werkblad. Ingebouwde koffiezet apparatuur, Quookers die naast kokend water ook ijskoud water met bubbels kunnen tappen. Verlichting in Uw laden. Stoom-, Combi-of Hetelucht ovens, Koel en vries apparatuur aangesloten op Wifi en te bedienen met apps.

En allemaal dan wel volledig in zicht of volledig geïntegreerd en weg gewerkt achter het materiaal van Uw keuze. Voor al Uw wensen zijn er wel oplossingen te bedenken. En voor al de merken die deze oplossingen bieden kunt u bij ons terecht.

Onderstaand een greep uit de merken die wij voeren en vaak gebruiken om hun bewezen kwaliteit en design.

Boek een afspraak. Bel ons: +31 (0)346 21 66 36

Ma-Zat van 08:00 – 17:00 

Overige Diensten: