Diensten

Interieur Design

Wij bieden

Maatwerk oplossingen.

Bij het kiezen voor een nieuw interieur, let u niet alleen op luxe en comfort, ook uw persoonlijke stijl en ontwerp vormen een belangrijk argument bij uw keuze. Materiaal en stijl moeten aan uw eisen voldoen, hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
In een eerste gesprek maken wij kennis met u en uw wensen, waarbij wij u ook van advies kunnen voorzien. Na dit gesprek gaan wij met uw wensen aan de slag en leveren u een gepaste offerte.

Wij weten als geen ander uw persoonlijke wensen te vertalen in een passend ontwerp. Ons ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de beste materialen staan voor de mooiste oplossingen voor uw interieur:zowel klassiek als modern.

  • Ervaren vakmensen
  • Gedegen advies
  • Duidelijke offerte
  • Moderne werkplaats
Perfect ontwerp en uitvoering.

We kiezen & combineren materialen die precies bij Uw wensen passen.

Onze jarenlange ervaring in het bouwen van keukens en interieurs en onze voorliefde voor mooie materialen en het naadloos verwerken van deze materialen geeft ons de know how om samen met U een ontwerp tot werkelijkheid te maken.

Houtfineer wordt als een dun laagje hout uit een stam gesneden. Daarom is iedere houtsoort te fineren. En vanuit onze expertise ommantelen wij een drager, bijvoorbeeld MDF, met dit fineerlaagje. Zo voldoen we aan elke kwalitatieve en esthetische wens voor elke toepassing. Met name binnen de interieurbouw en de meubelindustrie komen de uitgebreide mogelijkheden van fineer daarom goed tot hun recht. Maar ook hiervoor geldt dat wij graag meedenken met uw wensen, ongeacht de business waarin u actief bent.
  • Voordelen fineren
  • Uw eindproduct wordt uniek: geen boom is hetzelfde.
  • In tegenstellingen tot massief hout: geen kromtrekkingen bij lange lengtes.
  • Geen hoge, kostbare uitvalpercentages op uw bestelling.
  • Optioneel gelakt en gebeitst geleverd.
  • Optioneel met brandwerende coating (onbrandbaar inclusief A-test).

Combineer en meng uit een breed palet van kleuren om uw eigen kenmerkende look te creëren. Van koel tot warm, zacht tot sterk. We kunnen elke kleur mengen met onze mengmachines en uw keuken of meubelstuk precies in die kleur spuiten waar u van droomt.

Waarom bezoekt u ons niet in de showroom en wellicht kunnen we wat kleuren op een staal zetten zodat u dit thuis kunt bekijken voordat u beslist.

Sinds enkele jaren is Solid surface het summum voor de badkamer en keuken door de ongekende kwaliteit, hygiëne en design. Bovendien heeft Solid Surface de klasse en uitstraling van steen, maar isoleert het beter en heeft een lager gewicht dan echt steen. Het wordt naadloos gegoten in een mal en moeten dan heel langzaam uitharden tot het eindresultaat. Daarna worden ze handmatig gepolijst wat een unieke uitstraling geeft.

Solid Surface is een materiaal gemaakt van een mengsel van Aluminium Tri hydraat (natuurlijke minerale poeders afgeleid van bauxiet) als de belangrijkste component, en polymeer harsen (lager percentage), kleurpigmenten en verharders, de Corian, Cristelplant en Hi-Macs verwanten. het is een niet‐toxisch materiaal. (Niet te verwarren met Mineral Stone producten, wat vaak onder Solid Surface word verkocht maar een samenstelling van stone resin en harsen heeft).

Functionele, stijlvolle & praktische ruimtes.

Wij bouwen met liefde en professionaliteit

Functionele Oplossingen

Gedetailleerde Tekeningen

Ervaren Professionals

Plan Uw afspraak. Bel ons op: +31 (0)346 21 66 36

Our Contacts

Overige Diensten: